Acasă - Produse - Sursă laser - Laser cu fibre MOPA

Cel mai bune Sursă laser cu fibră pulsată MOPA | 20W 30W 50W 60W 80W 100W 200W 350W

Sursa laser cu fibră MOPA (Master Oscillator-Power Amplifier) ​​este cu un tip de structură laser care combină un oscilator laser cu un amplificator. În domeniul industrial, laserul cu fibră MOPA se referă la un laser unic cu fibră cu puls de nanosecundă compus dintr-o sursă de semiconductoare laser cu semiconductor și un amplificator de fibră condus de impulsuri electrice.

Principalul avantaj al laserelor cu fibră MOPA este că lățimea impulsului de ieșire este reglabilă independent (de la 2 ns la 500 ns), iar frecvența de repetiție poate fi la fel de mare ca megaherți. Gama de ajustare a parametrilor laserelor cu fibră MOPA este largă, astfel încât, pe lângă acoperirea aplicațiilor convenționale de procesare cu laser nanosecunde, acestea pot fi utilizate și pentru unele aplicații unice de procesare de precizie cu lățime îngustă a impulsului, frecvență mare de repetiție și putere de vârf ridicată.

În rezumat, în comparație cu laserele cu fibră Q-switched, laserele cu fibră MOPA au o gamă mai largă de parametri laser, o ajustare mai flexibilă și o gamă mai cuprinzătoare de aplicații.

Cea mai bună sursă de laser cu fibră MOPA 2024 De vânzare!

Proprietăți Sursă laser cu fibră MOPA 20W-250W direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 3

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria LP

Evaluat 0 din 5
De la $899.00 Pentru cumpărător în vrac.
  • Tehnologie avansată de fibre MOPA.
  • Gamă largă de lățime și frecvență reglabile ale pulsului.
  • Pret foarte competitiv de la .
  • 1 an de garanție suplimentară deoarece avem propriul nostru centru de reparații.

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria JPT M7

Evaluat 0 din 5
De la $1,099.00 Pentru cumpărător în vrac.
Vă prezentăm seria JPT M7, o sursă laser cu fibră în impulsuri MOPA (Master Oscillator Power Amplifier). Acest laser cu fibră de mare putere utilizează

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.