Inițial - Produse - Optică și lentile - Lentila cu fibra laser

Cel mai bune Lentile laser cu fibra si sticla | pentru mașini de tăiat și sudură cu laser

De la tăierea de precizie până la sudarea de mare viteză, laserele cu fibră cu lentila potrivită oferă performanțe și versatilitate superioare. Lentilele noastre laser cu fibră sunt proiectate pentru a focaliza profilele fasciculului cu precizie, pentru a rezista la deteriorarea termică și pentru a oferi o durată lungă de viață.

Beneficiile cheie includ:

  • Profile de grinzi optimizate pentru tăiere și sudare
  • Stabilitate termică pentru o calitate constantă a fasciculului
  • Acoperirile durabile rezistă la stropi și resturile
  • Ușor de inspectat, curățat și înlocuit

Indiferent dacă aveți nevoie să faceți tăieturi complicate sau suduri puternice, bazați-vă pe lentilele noastre laser cu fibră. Cu design robust, realizate pentru medii de producție solicitante, aceste optice de înaltă calitate maximizează vitezele de tăiere, calitatea muchiilor și rezistența sudurii.

Descoperiți cum modernizarea cu lentilele noastre laser cu fibră duce performanța și productivitatea la noi niveluri. Contactați astăzi specialiștii noștri în aplicații.

Cea mai bună lentilă laser cu fibră din 2024 De vânzare!

Proprietăți lentile de tăiere și sudare cu laser cu fibre direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 7

Lentila de protectie laser pentru taiere si sudare cu laser sub 10KW

Evaluat 0 din 5
De la pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de protecție cu laser pentru tăierea și sudarea cu laser cu fibră de <10KW. Acest obiectiv este conceput special pentru a oferi excepționale

Lentila de protectie laser pentru taiere cu laser cu fibra de peste 10 kW

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de protecție cu laser pentru tăierea cu laser cu fibre > 10KW, soluția supremă pentru nevoile dvs. de tăiere cu laser. Cu al ei; cu al lui

Duză laser din cupru pentru tăierea cu laser cu fibre

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm duza laser cu cupru pentru tăierea cu laser a fibrelor, un accesoriu de ultimă oră conceput pentru a îmbunătăți performanța fibrei dvs.

Lentilă de focalizare cu laser cu două straturi pentru tăierea cu laser cu fibre

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentila de focalizare cu laser cu două straturi pentru tăierea cu laser cu fibre – soluția supremă pentru tăierea de precizie. Acest obiectiv

Lentila de focalizare laser pentru sudarea cu laser cu fibra

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de focalizare cu laser pentru sudarea cu laser cu fibre, instrumentul suprem pentru precizie și eficiență în proiectele dumneavoastră de sudare.

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 pentru Reseller.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.