Inițial - Produse - Optică și lentile

Cel mai bune Lentile laser | Optica laser | Oglinzi cu laser

Laserele se bazează pe optică specializată pentru a modela, ghida și focaliza lumina în instrumente puternice și precise. De la tăierea și sudarea cu laser până la cercetarea științifică și tratamentele medicale, lentila laser, oglinda și componentele optice potrivite fac toată diferența.

Gama noastră extinsă de optică laser include lentile pentru a focaliza fasciculul în puncte sau linii fine, oglinzi pentru a direcționa cu precizie lumina laser, prisme pentru a diviza și a direcționa fasciculul, expansoare de fascicul pentru a mări diametrul laserului și atenuatoare pentru a controla intensitatea. Acestea sunt realizate din materiale specializate, cum ar fi silice topită, acoperite pentru o transmisie optimizată și un prag de deteriorare la lungimi de undă cheie.

Indiferent dacă aveți nevoie să micro-prelucrați electronice delicate sau să analizați legăturile moleculare, optica noastră laser oferă precizia și fiabilitatea cerute de aplicația dvs. Soluții personalizate disponibile.

Luați legătura astăzi pentru a discuta despre modul în care lentilele laser specializate, oglinzile și alte elemente optice pot optimiza performanța, precizia și puterea sistemelor dvs. laser.

Cel mai bun obiectiv laser din 2024 De vânzare!

Proprietăți optica laser si oglinzi direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 8

Lentila de protectie laser pentru taiere si sudare cu laser sub 10KW

Evaluat 0 din 5
De la pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de protecție cu laser pentru tăierea și sudarea cu laser cu fibră de <10KW. Acest obiectiv este conceput special pentru a oferi excepționale

Lentila de protectie laser pentru taiere cu laser cu fibra de peste 10 kW

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de protecție cu laser pentru tăierea cu laser cu fibre > 10KW, soluția supremă pentru nevoile dvs. de tăiere cu laser. Cu al ei; cu al lui

Duză laser din cupru pentru tăierea cu laser cu fibre

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm duza laser cu cupru pentru tăierea cu laser a fibrelor, un accesoriu de ultimă oră conceput pentru a îmbunătăți performanța fibrei dvs.

Duză laser din cupru pentru sudarea cu laser cu fibre

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm Duza laser cu cupru pentru sudarea cu laser cu fibre, un accesoriu de înaltă calitate conceput pentru a vă îmbunătăți experiența de sudare. Fabricat cu

Lentilă de focalizare cu laser cu două straturi pentru tăierea cu laser cu fibre

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentila de focalizare cu laser cu două straturi pentru tăierea cu laser cu fibre – soluția supremă pentru tăierea de precizie. Acest obiectiv

Lentila de focalizare laser pentru sudarea cu laser cu fibra

Evaluat 0 din 5
De la $0.90 pentru Reseller.
Vă prezentăm lentilele noastre de focalizare cu laser pentru sudarea cu laser cu fibre, instrumentul suprem pentru precizie și eficiență în proiectele dumneavoastră de sudare.

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 pentru Reseller.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.