Inițial - Produse - Sursă laser - Laser cu fibre pulsate

Cel mai bune Sursă laser cu fibră pulsată | 20W 30W 50W 100W

Sursele laser cu fibră pulsată Q-switched sunt laser de înaltă performanță care sunt utilizate pe scară largă într-o varietate de aplicații industriale și științifice. Aceste lasere sunt cunoscute pentru puterea lor de vârf ridicată, durata scurtă a impulsului și calitatea excelentă a fasciculului. Sunt ideale pentru aplicații care necesită precizie, viteză și fiabilitate.

Sursa laser cu fibră pulsată cu iterbiu este disponibilă într-o gamă de opțiuni de putere, inclusiv 20W, 30W, 50W și 100W. Acest lucru facilitează găsirea unei surse laser care să corespundă nevoilor dumneavoastră specifice. Aceste lasere sunt proiectate pentru a oferi performanțe de înaltă calitate pe o durată lungă de viață, făcându-le o soluție rentabilă pentru multe aplicații.

Unul dintre avantajele cheie ale surselor laser cu fibră pulsată Q-switched este calitatea lor excelentă a fasciculului. Acest lucru le permite să producă fascicule foarte concentrate, precise, ideale pentru aplicații precum microprelucrarea, marcarea cu laser și gravarea cu laser. În plus, durata scurtă a impulsului acestor lasere le face potrivite pentru aplicații care necesită procesare de mare viteză.

În general, dacă aveți nevoie de o sursă laser de înaltă performanță pentru aplicații industriale sau științifice de precizie, o sursă laser cu fibră pulsată de itterbiu poate fi soluția perfectă. Cu o gamă largă de opțiuni de putere și caracteristici de performanță excelente, aceste lasere sunt o alegere fiabilă și rentabilă pentru multe aplicații.

2024 Cea mai bună sursă de laser cu fibră pulsată De vânzare!

Proprietăți Sursă laser cu fibră pulsată 20W-100W direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 4

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria LP

Evaluat 0 din 5
De la $899.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm laserul cu fibră mopa din seria JPT LP, o sursă laser cu fibră pulsată la nivel de intrare care utilizează MOPA (Master Oscillator Power).

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria JPT M7

Evaluat 0 din 5
De la $1,099.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm seria JPT M7, o sursă laser cu fibră în impulsuri MOPA (Master Oscillator Power Amplifier). Acest laser cu fibră de mare putere utilizează

Q Sursă laser cu fibră pulsată comutată – 20-100W

Evaluat 0 din 5
De la $299.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm sursa laser cu fibră pulsată cu comutare Q – seria Raycus Q QB QE QS QBI. Dezvoltat de Raycus, acesta

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 pentru Reseller.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.