Acasă - Produse - Mașină de sudat cu laser - Aparat de sudura cu laser pentru bijuterii

Sudor cu laser pentru bijuterii | Aparat de sudura cu laser pentru bijuterii pentru repararea bijuterii

Sudorii cu laser pentru bijuterii revoluționează proiectarea, repararea și producția de bijuterii. Aceste instrumente extrem de precise folosesc un fascicul laser concentrat pentru a fuziona metalele împreună pentru suduri puternice și curate în câteva secunde. Căldura intensă a laserului și precizia punctuală permit lucrări complicate de sudare care nu sunt posibile cu pistoletele tradiționale de lipit.

Cu un sudor cu laser pentru bijuterii, bijutierii pot redimensiona fără probleme inelele, pot umple porozitatea în piese turnate, pot reface vârfurile, asambla piese complexe și multe altele, fără a deteriora zonele înconjurătoare. Zona îngustă de sudură lasă puține urme pentru îmbinările aproape invizibile. Chiar și metalele diferite, cum ar fi platina și aurul de 18K, nu reprezintă nicio problemă.

Alte beneficii includ risipa redusă de materiale, răsturnare mai rapidă, capacitatea de a suda piese anterior „nesudabile” și costuri mai mici pe termen lung în comparație cu externalizarea lucrărilor de sudare cu laser. Clienții vor fi uimiți de ceea ce bijutierul lor de încredere poate realiza acum cu ușurință în interior.

Mașinile de sudură cu laser pentru bijuterii reprezintă viitorul pentru magazinele de bijuterii de vânzare cu amănuntul, studiourile mici și marii producători deopotrivă. Precizia, viteza și lipsa lor de distorsiune deschid noi uși pentru design-uri creative și reparații dificile. Orice bijutier care dorește să lucreze mai inteligent, să-și extindă capacitățile și să surprindă clienții are nevoie de unul dintre aceste instrumente care schimbă jocul în magazinul său.

2024 Cel mai bun sudor cu laser pentru bijuterii De vânzare!

Proprietăți aparat de sudura cu laser pentru bijuterii direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 2

Mini mașină de sudat cu laser pentru bijuterii – Seria JW-M

De la $1,999.00 pentru Reseller cu specificații de bază.
  • Viteză mare de sudare.
  • Punct mic de sudare, culoarea zonei înconjurătoare neafectată.
  • Monitorizare CCD în timp real pentru o poziționare precisă.
  • Curățați sudura de fiecare dată.
  • Sudarea metalelor ultra subțiri de 0.1 mm.
  • Ecologic și fără poluare.

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.