Acasă - Produse - Mașină de imprimat 3D

Cel mai bune Mașină industrială de imprimare 3D | Imprimantă 3D SLM Metal, SLS Nylon, SLA Large Resin

Mașinile industriale de imprimare 3D revoluționează producția cu tehnologii inovatoare precum Topirea selectivă cu laser (SLM), sinterizarea selectivă cu laser (SLS) și stereolitografia (SLA). Aceste sisteme 3D puternice oferă libertate de proiectare fără precedent, timpi de realizare rapidi și eficiență a costurilor pentru producerea de piese complexe și ușoare din materiale precum metale și materiale plastice de calitate inginerească.

Beneficiile cheie includ:

SLM folosește un laser pentru a topi complet pulberea metalică în componente complet dense, cu proprietăți mecanice excepționale. Ideal pentru geometrii complexe în aplicații aerospațiale, auto și medicale.

  • SLS topește selectiv pulberile din plastic, ceramică sau metal în piese precise și durabile, fără a fi nevoie de suporturi.
  • SLA utilizează un laser UV pentru a întări rășinile fotopolimerice lichide în părți din plastic netede, foarte detaliate. Perfect pentru prototipuri vizuale care necesită caracteristici complexe și finisaje ale suprafeței.

Cu imprimantele 3D industriale, inginerii pot consolida ansamblurile în piese unice, pot încorpora structuri interne avansate pentru ușurare și pot produce componente specializate optimizate pentru rezistență, rezistență la căldură și alte nevoi. Acest lucru permite dezvoltarea mai rapidă a produsului, validarea designului și producția în comparație cu prelucrarea CNC sau turnarea prin injecție.

Indiferent dacă aveți nevoie de câteva prototipuri sau de mii de piese de uz final, mașinile industriale de imprimare 3D oferă versatilitatea și tehnologia pentru a rămâne competitive. Descoperiți cum aceste sisteme vă pot transforma astăzi producția.

Cea mai bună imprimantă industrială 2024D din 3 De vânzare!

Proprietăți Imprimante 3D SLM, SLS, SLA direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 4

Imprimantă 3D SLM Metal – Seria SLM

Evaluat 0 din 5
De la $59,999.00 pentru Reseller cu specificații de bază.
Imprimantele noastre 3D SLM/DMLS la nivel industrial, cunoscute și sub numele de mașini de imprimare 3D din metal, sunt o tehnologie de ultimă oră care permite

Imprimantă 3D din nailon SLS – Seria SLS

Evaluat 0 din 5
De la pentru Reseller cu specificații de bază. $29,999.00
Imprimanta noastră 3D SLS din nailon este un dispozitiv de ultimă generație folosit pentru producția industrială și cercetarea științifică. Oferim SLS avansat

Imprimantă 3D SLA Resin – Seria SLA

Evaluat 0 din 5
De la pentru Reseller cu specificații de bază. $14,999.00
Imprimanta noastră 3D SLA, o tehnologie de imprimare de înaltă precizie și rapidă, care utilizează Stereolithography Apparatus (SLA) pentru a crea obiecte 3D. Acest

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.