Acasă - Produse - Sursă laser - Laser cu fibră QCW

Cel mai bune Sursa laser cu fibră QCW | 75W 150W 300W 600W 2000W

Laserul QCW, prescurtare de la Quasi-Continuous Wave Fiber Laser, este un tip de laser semiconductor care poate obține o ieșire aproape continuă. Utilizează un model unic de umplere pentru a obține o ieșire laser continuă, ceea ce a adus noi posibilități pentru tehnologia laser.

Laserul QCW are multe avantaje, inclusiv putere mare, eficiență ridicată, calitate excelentă a fasciculului, dimensiuni mici și costuri reduse, făcându-l potrivit pentru diverse aplicații. Mai mult, are costuri de consum mai mici decât alte lasere, mai ales în comparație cu laserele tradiționale YAG, ceea ce îl face mai economic.

Laserul QCW este un laser puternic, fiabil și practic, care poate fi utilizat în diferite aplicații pentru a satisface cerințele clienților. Oferă noi posibilități și aduce îmbunătățiri benefice tehnologiei laser. Laserul cu fibră QCW poate funcționa în moduri de impuls și continuu, astfel încât un singur laser poate face față diferitelor sarcini de procesare care anterior necesitau două lasere diferite pentru a fi finalizate. Această caracteristică îi oferă mai multe avantaje de procesare.

Sursa laser QCW a fost aplicată în diverse industrii pentru diferite sarcini de procesare. De exemplu, în industria electronică 3C, laserul QCW este potrivit pentru sudarea dopurilor de dimensiuni mici datorită punctelor sale de sudură mai mici și mai plate în comparație cu YAG Laser. În industria de sudare a accesoriilor medicale de precizie, laserul QCW este potrivit pentru sudarea stâlpilor mici din aliaj de titan cu capace din aliaj de titan datorită dimensiunii mici a punctului și controlului precis al energiei.

Pe scurt, laserul cu fibră QCW este un laser versatil și eficient care poate înlocui laserele tradiționale în multe aplicații. Avantajele sale includ puterea de vârf ridicată, stabilitatea ridicată a energiei pulsului și precizia controlului energiei. De asemenea, este compatibil cu diferite scenarii și are mai multe diametre ale miezului de fibre de ieșire din care să alegeți pentru diferite aplicații.

Cea mai bună sursă de laser cu fibră QCW 2024 De vânzare!

Proprietăți Sursă laser cu fibră QCW 75W-2000W direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 2

Lasere cu fibre cu undă cvasi-continuă 75W – 600W

Evaluat 0 din 5
De la $2,999.00 Pentru cumpărător în vrac.
Cu moduri continue și în impulsuri, performanțe de ieșire extrem de stabile și calitate excelentă a fasciculului, laserele noastre cu fibre cu undă cvasi-continuă au tăiat,

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.