Inițial - Produse - Scanner Galvo

Cel mai bune Scaner 2D 3D Galvo | Cap laser Galvo

Scanerele Galvo sunt sisteme de scanare servo de înaltă precizie, de mare viteză, constând dintr-o placă de driver și un motor oscilant de mare viteză. În echipamentele laser conduse de scanerul Galvo, module precum un computer, laser, sursa de alimentare a driverului galvanometrului de scanare, sursa de alimentare cu laser și sistemul de cale optică sunt de obicei incluse.

Principiul de funcționare al acestui sistem presupune ca fasciculul laser să treacă prin sistemul de cale optică înainte de a fi reflectat de două ori de oglinzile pe axa X și pe axa Y ale scanerului Galvo. Acest lucru permite laserului să fie direcționat către poziția țintă a piesei de prelucrat pentru a obține prelucrarea cu laser cu suprafață plană.

Prin instalarea unui modul pe axa Z înainte ca laserul să intre pe axa XY, acesta devine un scanner Galvo 3D pentru prelucrarea suprafeței 3D.

Scanerele Galvo sunt utilizate pe scară largă pe mașinile cu laser pentru marcarea cu laser, gravarea cu laser, tăierea cu laser, sudarea cu laser, găurirea cu laser și laserul medical și frumusețea cu laser.

Cel mai bun scaner Galvo din 2024 De vânzare!

Proprietăți cap de scanare laser galvo direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 5

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 pentru Reseller.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.