Acasă - Produse - Mașină de tăiat cu laser

Cel mai bune Mașină de tăiat cu laser cu rezistență | Mașină de tăiat cu laser potențiometru și senzor

Mașinile de tăiat cu laser cu rezistoare sunt echipamente de precizie utilizate pentru reglarea precisă a circuitelor de film groase și subțire. Sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii, cum ar fi circuitele integrate hibride cu peliculă groasă, componentele electronice, electronicele auto, senzorii, cercetarea militară și rezistențele cu peliculă subțire.

Aceste mașini funcționează pe principiul utilizării unui fascicul laser fin pentru a vaporiza materialul rezistor și pentru a obține valoarea dorită a rezistenței prin modificarea geometriei rezistorului. Raza laser este controlată de un program de calculator, iar rezistența este măsurată și monitorizată continuu în timpul procesului de tăiere pentru a atinge valoarea țintă a rezistenței.

În comparație cu metodele tradiționale de reglare manuală sau cu potențiometre, mașina de tundere cu laser oferă o reglare mai precisă și mai eficientă cu mai puțină intervenție umană. Mașina de tăiat cu laser elimină, de asemenea, probleme precum depășirea, reboundul și deviația parametrilor care pot apărea cu potențiometre. Odată cu creșterea cererii de rezistențe de înaltă precizie în diverse aplicații electronice, mașinile de tăiat cu laser au devenit un instrument esențial pentru atingerea nivelului necesar de precizie.

Cea mai bună mașină de tăiat cu laser cu rezistență din 2024 De vânzare!

Proprietăți mașină de tăiat cu laser potențiometru și rezistență senzor direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Rezultate singur rezultat

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.