Acasă - Produse - Optică și lentile - Lentila F-theta

Cel mai bune Lentila de scanare F-theta | Obiectiv telecentric F-theta | 355nm - 10600nm

Vă prezentăm lentila noastră de scanare F-theta, o componentă optică versatilă utilizată pe scară largă în procesele de marcare, tăiere, găurire și gravare cu laser. Lentila noastră de scanare F-theta permite scanarea rapidă și uniformă pe întregul câmp vizual, cu distorsiunea controlată cu 0.2%. Îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale pentru lentile avansate, linia noastră de produse se remarcă prin varietatea sa cuprinzătoare, disponibilitatea imediată, calitatea de încredere și prețul foarte competitiv.

Gama noastră de lentile de scanare F-theta este împărțită în trei categorii principale:

1. Lentila de scanare F-theta cu câmp plat:
Acoperind o gamă de lungimi de undă de la 355nm ultraviolet (UV) la 10.6um infraroșu, lentilele noastre de scanare F-theta din sticlă optică sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor de marcare cu laser industrial de putere redusă și alte aplicații de procesare laser de pe piață. Comparativ cu silice topită, lentilele din sticlă optică oferă un unghi de scanare mai mare. Lentilele de scanare F-theta cu silice topită de mare putere au un prag de deteriorare mai mare pentru a rezista la putere mare a laserului și o stabilitate termică mai bună pentru a reduce deviația focală termică. Pentru o focalizare stabilă în aplicațiile de procesare cu laser de mare putere, lentilele de scanare F-theta de silice topită de mare putere sunt utilizate pe scară largă. Lentilele de scanare ZnSe F-theta sunt proiectate pentru lasere cu CO2, realizate din cristal de seleniră de zinc, cu o lungime de undă variind în principal de la 9.3 μm la 10.6 μm.

2. Lentila de scanare telecentrică F-theta:
Unghiul de impact al lentilei noastre telecentrice de scanare F-theta este strict controlat pentru a se asigura că fasciculul de ieșire este aproape perpendicular pe planul de lucru la orice unghi de câmp. Acest lucru are ca rezultat o rotunjime semnificativ îmbunătățită a punctului focal, uniformitatea direcției xy și perpendicularitatea direcției z pe întreaga zonă de procesare laser. Prin urmare, lentilele telecentrice de scanare F-theta oferă avantaje speciale în prelucrarea de precizie și găurirea verticală. optic gLentilele de scanare f-theta telecentrice lass sunt potrivite pentru procesarea cu laser de putere redusă, în timp ce lentilele de scanare f-theta telecentrice din silice topită au un prag de deteriorare mai mare pentru a rezista la putere mare a laserului.

3. Lentila de scanare acromatică F-theta:
Având un design acromatic unic, obiectivul nostru de scanare acromatic F-theta aliniază planul focal de lucru al unui laser de 1064 nm cu planul focal al luminii vizibile monitorizat de o cameră CCD, permițând imagini clare pentru procesarea laser cu câmp complet CCD (viziune coaxială).

Cel mai bun obiectiv de scanare F-theta din 2024 De vânzare!

Proprietăți Lentila f-theta 355-10600nm direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 4

Lentila de scanare acromatică F-theta

Evaluat 0 din 5
De la $399.00 Pentru cumpărător în vrac.
 • Pret foarte competitiv.
 • Personalizare OEM / ODM disponibilă.

Lentila de scanare Galvo F-theta

Evaluat 0 din 5
De la $19.90 Pentru cumpărător în vrac.
 • Lungime de undă completă de la 355 nm la 10.6 um.
 • Interval de lungime focală între 63 mm și 1450 mm.
 • Material de sticlă optică de înaltă calitate, silice topită și seleniură de zinc.
 • Pret foarte competitiv.
 • Personalizare OEM / ODM disponibilă.

Obiectiv de scanare Galvo F-theta telecentric

Evaluat 0 din 5
De la $599.00 Pentru cumpărător în vrac.
 • Lungime de undă completă de la 355 nm la 1940 um.
 • Interval de lungime focală între 32 mm și 330 mm.
 • Sticlă optică de înaltă calitate și material de silice topită.
 • Pret foarte competitiv.
 • Personalizare OEM / ODM disponibilă.

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.

Lentila de scanare laser F-theta | Tot ce trebuie să știți!

Lentile avansate de scanare și focalizare F-theta cu sticlă optică de înaltă calitate, silice topită și materiale ZnSe.

În domeniul tehnologiei laser, precizia și eficiența sunt primordiale. Lentilele f-theta, cunoscute și sub denumirea de lentile de scanare sau lentile liniare, joacă un rol crucial în atingerea acestor obiective. Proiectate pentru a asigura o relație între înălțimea imaginii și unghiul de scanare (y=f*θ), aceste lentile sunt esențiale pentru aplicațiile care necesită o calitate uniformă a imaginii pe un plan. Această postare de blog analizează caracteristicile, tipurile și criteriile de selecție ale lentilelor f-theta, oferind perspective profesioniștilor și entuziaștilor din industria laserului.

Caracteristicile lentilelor f-theta

Lentilele F-theta se laudă cu mai multe caracteristici distinctive care le deosebesc în aplicațiile cu laser. În primul rând, oferă un plan de imagine plat pentru lumina monocromatică, asigurând o calitate constantă a imaginii cu aberații minime. În plus, oferă o capacitate de scanare liniară, unde o anumită viteză de deviere a luminii incidente corespunde unei viteze de scanare aproximativ constantă. Acest lucru le face ideale pentru aplicațiile care necesită precizie și uniformitate în procesele de scanare cu laser.

Tipuri de lentile f-theta

Clasificarea lentilelor f-theta se poate baza pe numărul de elemente de lentile pe care le conțin, cum ar fi configurațiile cu un singur element, cu două elemente și cu trei elemente. În general, lentilele cu un singur element sunt mai simple și mai rentabile, în special în aplicațiile cu laser CO2 unde costurile materialelor sunt mai mari. Alegerea dintre diferite tipuri depinde adesea de considerente materiale și de complexitatea procesului de fabricație. În plus, lentilele f-theta sunt disponibile pentru diferite lungimi de undă, inclusiv 266nm DUV, 355nm UV, 450nm lumină albastră, 532nm lumină verde și 1064nm fibră, lentilele cu fibre de 1064nm și 10.6um CO2 fiind printre cele mai frecvent utilizate.

Selectarea lentilei f-theta potrivite: cunoștințe esențiale

Atunci când alegeți o lentilă f-theta, mai mulți parametri tehnici sunt cruciali, inclusiv lungimea de undă de lucru, intervalul de scanare (sau distanța focală) și diametrul punctului focalizat. Lungimea de undă de lucru este determinată de sursa laser, în timp ce intervalul de scanare este influențat de distanța focală a obiectivului. Un aspect esențial este dimensiunea punctului focalizat, care joacă un rol semnificativ în precizia și eficacitatea procesului laser. inginerii subliniază importanța potrivirii lentilelor la cerințele aplicației, luând în considerare factori precum zona de scanare și materialul procesat.

Soluții inovatoare pentru nevoi complexe de marcare cu laser

Când se confruntă cu provocări în reconcilierea preciziei de marcare cu intervalul, pot fi luate în considerare mai multe abordări. Tehnici avansate, cum ar fi sistemele de scanare 3D, utilizarea lentilelor cu câmp mic în combinație cu platformele XY, selectarea lentilelor telecentrice sau optarea pentru sisteme laser UV sau EUV, oferă soluții potențiale. Aceste metode, dezvoltate și recomandate de ingineri, permit utilizatorilor să obțină rezultate de marcare cu laser de înaltă calitate chiar și în aplicații solicitante.

Concluzie: navigând în lumea lentilelor f-theta

Alegerea lentilei f-theta potrivite, fie pentru o lentilă de scanare cu laser sau pentru orice aplicație specifică, este o decizie critică care poate avea un impact semnificativ asupra rezultatului sarcinilor de procesare cu laser. Înțelegând caracteristicile, tipurile și criteriile de selecție ale acestor lentile, profesioniștii din domeniu pot face alegeri informate care sporesc precizia, eficiența și calitatea muncii lor. Pe măsură ce peisajul tehnologiei laser continuă să evolueze, rămânerea la curent cu cele mai recente progrese și soluții în tehnologia lentilelor f-theta va fi cheia pentru menținerea unui avantaj competitiv.