Acasă - Produse - Sursă laser - Laser cu fibră CW

Cel mai bune Sursă laser cu fibră CW | Laser cu fibră de mare putere de 300-80000W

Sursele laser cu fibră CW de mare putere, cunoscute și sub denumirea de lasere cu fibre cu undă continuă, sunt utilizate pe scară largă în domenii avansate de producție, cum ar fi tăierea cu laser, sudarea și topirea. Aceste lasere cu fibră utilizează un fascicul laser de mare putere focalizat pe material pentru a genera un efect termic pentru prelucrarea materialului. Sursele laser cu fibră CW de mare putere pot fi împărțite în lasere cu fibră CW monomod și lasere cu fibre cu undă continuă multimode. În prezent, laserele cu fibră cu undă continuă monomod și multimode de calitate industrială pot avea puteri maxime de ieșire de până la 20 kW și 500 kW.

Sursele laser cu fibră CW sunt foarte stabile pentru sudarea cu laser, în special pentru bateriile cu litiu. Bateriile cu litiu sunt componente de bază ale vehiculelor electrice care determină direct performanța generală a vehiculului. Precizia și automatizarea echipamentelor de producție afectează direct calitatea, eficiența și consistența bateriilor. Prin urmare, producătorii au cerințe ridicate pentru rezistența sudurii, calitatea fasciculului, efectul de sudare și stabilitate. Nu există nicio îndoială că fibra CW este cea mai bună alegere.

Principalele părți ale bateriilor cu litiu care trebuie sudate sunt carcasa, urechea electrodului, filmul rezistent la explozie și acumulatorul. Tehnologia de sudare cu laser cu fibre poate fi utilizată pentru sudarea de etanșare a structurilor supapelor de siguranță, sudarea de etanșare a plăcilor de acoperire, sudarea urechii cu deschidere, sudarea ansamblului urechii și sudarea conexiunii pachetului de baterii.

În domeniul tăierii cu laser, sursele noastre laser cu fibră CW au o calitate și stabilitate excelentă a fasciculului. Sursele laser cu fibră CW pot realiza o tăiere mai precisă a plăcilor groase, îmbunătățind considerabil eficiența procesării.

Sursele laser cu fibră CW de mare putere sunt aplicabile pe scară largă pentru tăierea, sudarea, găurirea, curățarea, placarea, fabricarea aditivă a unei game largi de materiale metalice, cum ar fi oțel inoxidabil, oțel carbon, aluminiu, cupru etc.

Cea mai bună sursă de laser cu fibră CW din 2024 De vânzare!

Proprietăți Sursă laser cu fibră CW 300W-80000W direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 3

Sursă laser cu fibră CW 300W – 6000W | Seria cu un singur modul

Evaluat 0 din 5
De la $1,399.00 Pentru cumpărător în vrac.
Vă prezentăm cea de-a treia generație de surse laser cu fibră cu undă continuă monomod de la Raycus, care acoperă o gamă de la 300W la 6000W.

6000W – 80000W CW Fibră Laser Sursă | Seria cu mai multe module

Evaluat 0 din 5
De la $99.00 Pentru cumpărător în vrac.
Vă prezentăm sursa laser cu fibră CW de mare putere Raycus 6000W-80000W. Această sursă laser oferă o eficiență mare de conversie electro-optică (>40%), excelentă

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.