Inițial - Produse - Sursă laser

Cel mai bune Sursa laser cu fibra | Sursa laser UV | Sursa laser CO2 | Sursa Laser Verde

Laser, prescurtare de la Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, este un tip puternic de lumină care este amplificată prin procesul de emisie stimulată. Găsește aplicații extinse în diverse domenii, inclusiv producție industrială, comunicare informațională, știință biomedicală, cercetare și militar. Acest lucru se datorează caracteristicilor sale unice, cum ar fi divergența scăzută, luminozitatea ridicată, monocromaticitatea bună și coerența bună.

Sursele noastre laser acoperă o gamă largă de specificații:

- Lungime de undă completă: 213 nm până la 10600 nm
- Lățimea completă a impulsului: nanosecunde (ns) până la femtosecunde (fs)
– Putere maximă laser: 3W până la 60KW

O sursă laser constă de obicei din trei componente principale: o sursă de pompă care furnizează energie, un mediu de câștig care amplifică laserul și o cavitate rezonantă care reflectă lumina înainte și înapoi prin mediul de câștig, rezultând o putere laser amplificată.

Sursele laser pot fi clasificate în funcție de diferite dimensiuni, cum ar fi metoda pompei, câștigul mediu, modul de lucru, puterea de ieșire și lungimea de undă de ieșire. De exemplu, laserele pot fi clasificate în lasere optice, electrice, chimice, termice și nucleare cu pompă în funcție de sursele lor de energie. Ele pot fi, de asemenea, clasificate în lasere lichide, cu gaz și cu stare solidă, pe baza mediului lor de câștig.

Laserele cu stare solidă și cu fibră sunt cele mai utilizate tipuri de pe piață. Laserele cu fibre sunt ideale pentru tăierea, sudarea, găurirea și sinterizarea materialelor metalice macroscopice datorită puterii lor medii ridicate și efectelor termice puternice. Pe de altă parte, laserele cu stare solidă sunt preferate pentru microprocesarea fină a materialelor subțiri, casante și a materialelor nemetalice datorită puterii lor de vârf ridicate, efectelor termice scăzute și preciziei ridicate de procesare.

Sursele laser pot fi, de asemenea, clasificate ca lasere cu undă continuă sau cu impulsuri, în funcție de modurile lor de lucru. Laserele pulsate se împart în puls lung (ms, us), puls scurt (ns) și puls ultrascurt (ps, fs). Cu cât este mai îngustă lățimea impulsului și cu cât lungimea de undă este mai mică, cu atât este mai mare precizia de procesare realizabilă.

În cele din urmă, laserele pot fi clasificate în lasere infraroșu, vizibile și ultraviolete pe baza lungimilor de undă de ieșire. Materiale diferite au intervale de absorbție diferite pentru lungimi de undă diferite ale luminii, astfel încât lasere cu lungimi de undă diferite sunt utilizate pentru aplicații specifice de prelucrare a materialelor.

Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a găsi cea mai potrivită sursă laser pentru nevoile dumneavoastră specifice!

2024 Cel mai bun preț sursă laser De vânzare!

Proprietăți sursă de fibre, UV, CO2 și laser verde direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 9

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria LP

Evaluat 0 din 5
De la $899.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm laserul cu fibră mopa din seria JPT LP, o sursă laser cu fibră pulsată la nivel de intrare care utilizează MOPA (Master Oscillator Power).

Sursă laser cu fibră pulsată MOPA – Seria JPT M7

Evaluat 0 din 5
De la $1,099.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm seria JPT M7, o sursă laser cu fibră în impulsuri MOPA (Master Oscillator Power Amplifier). Acest laser cu fibră de mare putere utilizează

Q Sursă laser cu fibră pulsată comutată – 20-100W

Evaluat 0 din 5
De la $299.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm sursa laser cu fibră pulsată cu comutare Q – seria Raycus Q QB QE QS QBI. Dezvoltat de Raycus, acesta

Sursă laser cu fibră CW 300W – 6000W | Seria cu un singur modul

Evaluat 0 din 5
De la $1,399.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm cea de-a treia generație de surse laser cu fibră cu undă continuă monomod de la Raycus, care acoperă o gamă de la 300W la 6000W.

Sursă laser UV DPSS 3W – 5W răcită cu aer | Seria LARK

Evaluat 0 din 5
De la $2,399.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm sursa laser UV DPSS răcită cu aer din seria JPT LARK. Această sursă laser are o structură răcită cu aer,

Sursă laser UV DPSS 3W – 30W răcită cu apă | Seria SEAL

Evaluat 0 din 5
De la $1,199.00 pentru Reseller.
Sursele laser UV din seria SEAL care oferă o calitate excelentă a fasciculului și caracteristici perfecte ale spotului. Designul integrat al

Lasere cu fibre cu undă cvasi-continuă 75W – 600W

Evaluat 0 din 5
De la $2,999.00 pentru Reseller.
Cu moduri continue și în impulsuri, performanțe de ieșire extrem de stabile și calitate excelentă a fasciculului, laserele noastre cu fibre cu undă cvasi-continuă au tăiat,

6000W – 80000W CW Fibră Laser Sursă | Seria cu mai multe module

Evaluat 0 din 5
De la $99.00 pentru Reseller.
Vă prezentăm sursa laser cu fibră CW de mare putere Raycus 6000W-80000W. Această sursă laser oferă o eficiență mare de conversie electro-optică (>40%), excelentă

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 pentru Reseller.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.