Cel mai bune Sursa laser DPSS UV | 3W 5W 10W 15W 20W 25W 30W

Laserele UV cu o lungime de undă de 355 nm sunt utilizate pe scară largă în diverse aplicații industriale. Ele oferă mai multe avantaje, cum ar fi o lungime de undă scurtă, durata scurtă a impulsului, calitate excelentă a fasciculului, precizie ridicată și putere de vârf ridicată. În comparație cu laserele verzi și infraroșii, laserele UV au un efect termic mai mic și rate de absorbție mai mari în materiale datorită lungimii de undă mai scurte. Acest lucru le face ideale pentru „prelucrarea la rece” a materialelor.

Laserele UV au avantaje unice față de alte tipuri de lasere. Ele pot limita stresul termic în timpul procesării, reducând deteriorarea piesei de prelucrat și menținând integritatea acesteia. Ele pot chiar schimba direct structurile lanțului molecular, făcându-le potrivite pentru procesarea de ultra-precizie a materialelor sensibile la căldură la scară micro și nanometrică. Laserele UV sunt deosebit de eficiente pentru prelucrarea materialelor nemetalice precum ceramica, sticla, materialele plastice și hârtie.

În aplicații specifice, laserele UV sunt utile pentru prelucrarea materialelor plastice moi, a plăcilor de circuite imprimate flexibile (FPC) și a materialelor substratului acestora, cum ar fi poliimida. Aceste materiale necesită lasere UV pentru prelucrare de precizie și nu pot fi prelucrate cu lasere cu infraroșu.

O altă aplicație care beneficiază de dimensiunea mică a fasciculului și proprietățile de stres termic scăzut ale laserelor UV este microforajul. Laserele UV pot găuri găuri de până la 10 μm prin focalizarea unui fascicul vertical direct prin substrat.

Pentru prelucrarea ceramicii, laserele UV sunt esențiale datorită preciziei și capacității lor de a îndeplini cerințele prelucrării fine a ceramicii. Laserele CO2 și verzi nu pot atinge același nivel de precizie. Laserele UV sunt folosite pentru marcarea, tăierea și găurirea ceramicii.

În rezumat, laserele UV cu o lungime de undă de 355 nm și o putere cuprinsă între 3W și 25W sunt o alegere excelentă pentru aplicațiile industriale care necesită prelucrarea cu precizie atât a materialelor metalice, cât și a materialelor nemetalice.

Cea mai bună sursă de laser UV DPSS din 2023 De vânzare!

Proprietăți Sursă laser UV dpss 3W-30W direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 3

Sursă laser UV DPSS 3W – 5W răcită cu aer | Seria LARK

Evaluat 0 din 5
De la $2,399.00 Pentru cumpărător în vrac.
Vă prezentăm sursa laser UV DPSS răcită cu aer din seria JPT LARK. Această sursă laser are o structură răcită cu aer,

Sursă laser UV DPSS 3W – 30W răcită cu apă | Seria SEAL

Evaluat 0 din 5
De la $1,199.00 Pentru cumpărător în vrac.
Sursele laser UV din seria SEAL care oferă o calitate excelentă a fasciculului și caracteristici perfecte ale spotului. Designul integrat al

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.