Acasă - Produse - Optică și lentile - Duza cu laser

Cel mai bune Duze cu laser | pentru tăiere și sudare cu laser

Duzele laser sunt componente esențiale pentru aplicațiile de tăiere și sudare cu laser. Ele direcționează cu precizie fasciculul laser și ajută gazele către zona de lucru pentru tăieturi și suduri netede și eficiente. Gama noastră extinsă de duze laser acoperă diverse materiale, configurații, acoperiri și dimensiuni ale orificiilor pentru a se potrivi cu diverse cerințe de tăiere.

Duzele cu un singur strat au o structură internă simplă, ideală pentru tăierea cu azot a oțelului inoxidabil și a aluminiului. Debitul îngust de gaz concentrează căldura pentru tăieturi înguste și netede. Duzele cu strat dublu induc viteze supersonice ale gazului pentru tăierea rapidă cu oxigen a oțelului carbon, dar cu tăieturi mai largi. Opțiunile neacoperite și cromate echilibrează durabilitatea și rezistența la stropire.

Diametrele orificiilor de la 0.5 mm la 6 mm controlează fluxul de gaz și caracteristicile fasciculului pentru tăieturi optime în materiale subțiri până la extrem de groase. Diametrele mai mici concentrează fasciculul mai strâns pentru o tăiere de precizie sub 3 mm. Diametrele mari distribuie energia pentru o penetrare constantă în plăci cu grosimea de peste 10 mm.

Concentricitatea ridicată între orificiu și gaura laser asigură o distribuție uniformă a gazului și a energiei. Standardele noastre stricte de fabricație garantează o consistență de 0.02 mm pentru tăieturi curate, fără acumularea de topituri. Aliajele durabile de cupru-zinc conduc semnalele în mod corespunzător în timp ce rezistă la oxidare.

Pentru cea mai bună calitate, viteză și durabilitate în tăierea și sudarea cu laser, alegeți din catalogul nostru extins de duze laser optimizate, de înaltă precizie. Vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru pentru consultanță de specialitate.

2024 Duze Laser Laser De vânzare!

Proprietăți duze pentru sudare și tăiere cu laser direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Se afișează toate rezultatele 3

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.