Laser cu diodă directă | Laser cu diodă directă 915nm 976nm

Laserele cu diodă directă sunt lasere semiconductoare care pot fi utilizate ca surse de lumină de înaltă energie în prelucrarea materialelor și în alte aplicații. Ei folosesc materiale semiconductoare ca medii de câștig pentru a emite lumină laser, cu particule care fac tranziție între benzile de conducție și de valență pentru a produce fotoni. Excitația electrică directă permite conversia eficientă a energiei electrice în lumină (cu o eficiență de 55%) fără a fi nevoie de dispozitive de conversie, reducând pierderile de energie. În comparație cu laserele cu fibră, laserele cu diodă directă au o eficiență mai mare, dimensiuni mai mici și costuri mai mici.

Laserul cu diodă directă poate fi utilizat pe scară largă în sudarea materialelor plastice, lipirea, sudarea prin conducție termică a metalelor, curățarea, tăierea, călirea, placarea și alte domenii.

Laserele cu diode directe de putere redusă (<200W) sunt utilizate în principal în lipire și sudare a plasticului. Sudarea cu laser are avantaje precum lipsa restricțiilor spațiale, fără cap de lipit, fără contact, fără electricitate statică, consumabile mai puține și viteză mare de sudare. În fața creșterii costului muncii manuale și a tendinței de producție inteligentă și de precizie, lipirea cu laser cu laser cu diodă directă va accelera promovarea și aplicarea acesteia prin înlocuirea metodelor tradiționale de lipire.

Laserele cu diode directe de putere medie (200W-1000W) sunt utilizate în principal în sudarea conductivă. Laserele cu diodă directă au avantaje ale lungimii de undă și teoretic pot suda toate materialele metalice, cum ar fi oțel carbon, oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, aliaj de nichel, etc. Când distanța dintre îmbinări este mare, în comparație cu laserele cu fibră, laserul cu diodă directă are un punct focalizat mai mare. , care poate compensa eficient acuratețea piesei de prelucrat. Lățimea spatelui cusăturii de sudură este, de asemenea, mai mare, ceea ce poate compensa erorile de precizie de defocalizare și poate asigura că laserul topește complet materialul. Are caracteristici precum bazin de sudură stabil, cusătură de sudură netedă, viteză rapidă, consistență bună.

Laserele cu diodă directă de mare putere (>1000W) sunt utilizate în principal în placare. Laserele cu diodă directă de mare putere pot efectua tratament termic de suprafață sau placare locală pe piesele metalice cu cerințe ridicate de rezistență la uzură și rezistență la coroziune. Acestea au caracteristici precum eficiență electrică-optică ridicată, rată mare de absorbție a materialului, costuri scăzute de întreținere, formă dreptunghiulară a fasciculului și distribuție uniformă a intensității luminii, făcându-le o alegere ideală pentru aplicațiile de placare.

În general, laserele cu diodă directă la lungimi de undă de 915 nm și 976 nm oferă eficiență ridicată, putere mare și calitate excelentă a fasciculului, făcându-le o alegere versatilă pentru o gamă largă de aplicații laser industriale.

● Companie publică de 0.5 miliarde USD, Cod stoc: 688291.
● Peste 300 de membri internaționali.
● Peste 100 de ingineri R&D.
● 20%+ din Venituri pentru Cheltuieli de R&D.
● Peste 5000 de clienți în peste 100 de țări.
● Furnizor principal al majorității producătorilor de mașini laser.
● Finalist nr. 1 SPIE PRISMAWARDS (Cea mai înaltă onoare a industriei mondiale a laserului), categoria software.

Rezultate singur rezultat

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.