Acasă - Produse - Sursă laser - CO2 laser

Cel mai bune Sursa laser CO2 RF | Laser cu tub metalic CO2

Sursele laser RF CO2 sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată, stabilitatea și puterea impresionantă. Acestea oferă o calitate excelentă a fasciculului, făcându-le utilizate pe scară largă în liniile de producție industrială pentru diverse aplicații, cum ar fi tăierea cu laser, marcarea, sudarea, găurirea și prelucrarea la rece. Aceste surse laser acoperă mai multe lungimi de undă, inclusiv 9.3um, 10.2um și 10.6um, cu putere variind de la 20W la 450W. Sunt concepute special pentru materiale nemetalice precum acril, lemn, hârtie, țesătură, piele, polimer, sticlă, plastic, cauciuc, piatră, ceramică și multe altele.

Atunci când se prelucrează materiale nemetalice folosind lasere CO2, metoda de bază implică extinderea și focalizarea fasciculului laser pe material. Acest lucru determină vaporizarea instantanee la punctul focal, permițând tăierea sau gravarea.

Puterea de ieșire a surselor laser RF CO2 poate varia de la câțiva wați la câțiva kilowați. Este esențial să selectați puterea adecvată în funcție de grosimea materialului, viteza de procesare și absorbția materialului pentru a obține performanța optimă și rezultatele dorite. Ca un ghid general, puterea laser utilizată pentru tăiere nu trebuie să depășească 80% din puterea maximă de ieșire a sursei laser pentru a asigura cele mai bune performanțe și rezultate.

2024 Cel mai bun preț sursă laser De vânzare!

Proprietăți sursă de fibre, UV, CO2 și laser verde direct de la producătorul Best Price, cu preț accesibil și ieftin.

Rezultate singur rezultat

Se încarcă mai multe produse, contactați-ne pentru informații în avans.

Evaluat 0 din 5
De la $9.99 Pentru cumpărător în vrac.
Deși produsul este gata, încă nu a fost încărcat pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații.